Káťa Valentová 3x zlatá na GPB U17 v Brně!

Do areálu brněnského univerzitního kampusu přijeli (24.- 25. 3. 2018) z Pardubic tentokráte tři badmintonisté, všichni se sice potýkali s rozličnými zdravotními potížemi, stručně ale k jejich výkonům:
Káťa Valentová – Vyhrála všechno!!! Na to, že měla těsně po chřipce a celý turnaj jen chraptěla, tak výsledku dosáhla náramného. I když to občas byly nervy, obzvláště v momentech, kdy se „naše“ hra přizpůsobovala soupeřům. Gratulace veliká ke třem prvním místům!!!
Péťa Janoušek s bolavými zády – ten si hodně „vyžral“ nepovedený den. Doufejme, že nadlouho dopředu. Zvlášť ve dvouhře to padalo úplně jinam, než chtěl. V mixu na rozehrání dostali s Verčou Veselou hned pozdější finalisty, což je ale slabou útěchou. A v deblu to dalo aspoň na čtvrtfinále.
Aníčka Všetečková s pohmožděnou rukou – té se vedlo podobně jako Péťovi. Škoda dobře rozehraného mixu… Pak statečný, ale marný boj v singlu. Ale v deblu alespoň cenná výhra.
I když se turnaj našemu osazenstvu ze dvou třetin úplně nepovedl, přejme jim hodně úspěchů v následujících turnajích a hlavně hodně zdraví!
Martin J.

Fotogalerie | Výsledky