Vítězné párovky na pardubickém GPB U19

Šestice pardubických to na turnaj GPB do devatenácti let neměla daleko. Náš oddíl byl totiž pořadatelem „malé republiky“ v hale na Cihelně. Tato šestice sestávala z Péti Janouška, Káti Valentové, bratří Ehmových, Michala Grunda a Rózy Bártové. Všichni do jednoho předvedli v mimořádné konkurenci 97 hráčů z celé republiky znamenité výkony a nyní se zmíním o těch nejzajímavějších:

Michal Grund je velký bojovník, a nejhodnotnějšími výsledky se pro něj zdá být nejtěsnější prohra s pozdějším vítězem Markem Aubusem 21:23 a 19:21 a také vyřazení nasazených dvojek v mixu (Marek + Foukalová). Dobrá práce!

Péťovi Janouškovi nepřál úplně los a taky mu může být líto, že nedotáhli v mixu osmifinále k vítězství, bylo to opravdu blízko, výsledek byl totiž 21-23, 22-20 a 24-22 pro vítězný pár Brázda / Chadimová. V singlu se chvíli hledal, ale pak řádně potrápil nasazenou jedničku Chlubnu ve třech setech.

Róze Bártové se povedla čtyřhra. Spolu s Káťou nepoznali prohru a celý turnaj pak vyhrály! Krásný výsledek! No a Káťa Valentová ještě předtím přidala celkové vítězství ve smíšence, spolu s Adamem to ale měli opravdu hodně těžké a žádný bod nebyl zadarmo a i na tříseťáky došlo.

Adamovi se tedy povedly nejvíc párovky, o mixu už padlo slovo, ale o čtyřhře zatím ne. Rodinná firma Ehm Brothers, sestávající z Adama a Matěje si zkušeně kontrolovala všechny zápasy, ve kterých neztratili ani set. Jednoduché to ale neměli, jak by se z výsledků mohlo zdát.

Všechny párové disciplíny opanovali borci z Pardubic, což je výborná zpráva a opět je na místě poděkovat všem hráčům našeho oddílu a blahopřát těm nejlepším.

Komu však ještě musí patřit poděkování, je úplně celý realizační tým, který se podílel na přípravě haly, jejím úklidu i na hladkém chodu turnaje. Odvedli jste do posledního pomocníka všichni skvělou práci a důkazem toho byly pozitivní reakce účastníků našeho turnaje. Výborná práce! Děkujeme!

Martin J.

Fotogalerie | Výsledky