Z Mostu vezeme zlato, stříbro a dva bronzy

Ve dnech 23.-24.4. se vypravili Pavlína Krpatová, Michal Grund, Matěj a Adam Ehmovi na GPB dospělých do Mostu.

Zlatou medaili vybojovali Matěj a Pája v mixu, a to i přes skutečnost, že si Pája ve finále dámského deblu zablokovala krk a nebyla schopná hýbat hlavou. 

Stříbrnou medaili získala Pája v dámském deblu s Valentýnou Sonnkovou (TJ Astra Zahradní Město, z.s.) a nutno říci, že nebýt zablokovaného krku, mohlo se jednat o medaili zlatou.

Bronz si odváží z Mostu Adam v mixu s Marií Růžičkovou (BADMINTONOVÝ ODDÍL CHANCE & Ridera Sport team, z.s.), když je v semifinále vyřadili Matěj s Pájou. Druhou bronzovou pak přidal Matěj v deblu s Lukášem Holubem (TJ Montas Hradec Králové). Lukáš už semifinále nemohl odehrát vzhledem k napuchlému kotníku a strachu z možného přetažení zraněné nohy.

Míšovi se singl nevydařil, ale vůbec si s tím nemusí lámat hlavu. V mostecké hale Lokomotivy se singl hraje opravdu špatně. V deblu s Markem Aubusem (TJ Montas Hradec Králové) se jim v prvním kole povedlo porazit turnajové jedničky Šídu s Voráčem, což je hodně cenné vítězství. V dalším kole, bohužel, nestačili na pozdější překvapivé vítěze turnaje Holečka se Stehlíkem. Adam v deblu s Jiřím Derkou (BADMINTON FSpS MU, z.s.) neprokousali prvním kolem, kde jim stopku vystavila dvojice Palán/Vorlík.

Všem děkujeme za reprezentaci oddílu a gratulujeme.

Výsledky