GPA U19 v Brně: skvělé výsledky pro Pardubice!

První květnový víkend si dojela jihomoravské metropole pro parádní výsledky pětice hráčů z Pardubic. A protože turnaj „skoro-mistrovské“ kategorie GPA štědřeji rozdává body do žebříčku, přivezli si jich všichni pořádnou úrodu.
Michal Grund: v obou hraných disciplínách se probojoval do neděle. Jako nenasazený dosáhl na bronz ve dvouhře! A v deblu s Markem Aubusem (také nenasazení) si dokonce spolu došli pro celkové první místo!!!
Adam Ehm: opět, jako již mnohokrát, největší porce zápasů – konkrétně deset, z nichž vyčnívá druhé místo ve dvouhře a stejná příčka v deblu. Skvělý výsledek!
Petr Janoušek: nejlepší tentokrát v deblu s Honzou Blažkem, kde opět prokázali, že jsou mistry koncovek – a bylo z toho krásné třetí místo!
Káťa Valentová: Zlaté umístění ve čtyřhře se Soňou Hořínkovou – holky neztratily ani set, klobouk dolů!!!
Anička Všetečková: v boji o čtvrtfinále v mixu řádně potrápili pozdější semifinalisty, za což jí patří velká pochvala!
Z výsledků lze pěkně vyčíst, jak zákeřný může být los – nevyhnulo se to ani našim zástupcům. A proto jsou dosažená umístění o to cennější. A znovu připomínám, takové výsledky nejsou ani náhodou nějakou samozřejmostí – kolik oddílů má tak úžasné hráče? Šest medailí je toho důkazem. Děkujeme všem i rodičovskému doprovodu!

Martin J.

výsledky | fotogalerie