Ukončení cvičení PVŽ a poděkování

Pěkný den,

upozorňuji, že na konci května oficiálně končí cvičení PVŽ, dovolte mi, abych Vám všem cvičenkám, které jste naše cvičení navštěvovaly, poděkoval za účast a zároveň Vás poprosil, aby jste našemu cvičení zachovaly přízeň i v příštím cvičebním roce. Taktéž toto poděkování patří i všem cvičitelkám, které se na těchto cvičení podílely.

V další cvičební sezóně zahájíme s největší pravděpodobností cvičení v druhém celém týdnu v září (tj. v pondělí 10.9., respektive v úterý 11.9.2018), nicméně, tyto termíny berte prosím jako orientační, přesný termín zveřejníme opět zde na webu a též budeme informovat tradičně např. formou letáčků do schránek.

Z hlediska obsahu cvičení a složení týmu cvičitelek nepředpokládáme v tuto chvíli žádnou změnu, jen upozorňujeme na možnost zvýšení roční ceny cvičení, současná cena 600 Kč je již dlouhodobě neudržitelná, předpokládaná nová cena by byla pravděpodobně 700 Kč / rok za konkrétní Vámi vybrané cvičení.

Z hlediska budoucího přihlášení do cvičení budou zřejmě platit stejná pravidla jako doposud (viz. informace na webu), jen nám toto poněkud komplikuje nová evropská směrnice GDPR, z uvedeného důvodu bude pravděpodobně během přihlášení do cvičení ještě navíc nutné podepsat dokument „INFORMACE A SOUHLAS člena klubu TJ se zpracováním osobních údajů“, jakmile se věc vyjasní, zveřejníme hned vše na našem webu ve stažitelné formě a bylo by dobré, aby jste si již dopředu dokument(-y) prostudovaly, ideálně donesly s sebou ve vytištěné a podepsané formě.

Za TJ SPP s přátelským pozdravem Pavel Maděra