Cvičení PVŽ v sezóně 2019-2020 (průběžně aktualizováno)

Pěkný den, níže naleznete informace o cvičeních PVŽ v sezóně 2019-2020, tento text budu průběžně doplňovat a zpřesňovat, proto doporučuji přečíst si jej opakovaně, respektive určitě znovu před započetím registrace do cvičení.

Jak bude registrace na cvičení v úterý 17.9.2019 organizačně probíhat se dovíte po kliknutí na tento odkaz.

Důležité aktuální informace:

1) Úterní cvičení na Polabinské II

  • cvičení bude probíhat ve stejném rozsahu, obsahu, čase a se stejnou paní cvičitelkou jako v předchozích letech
  • registrace na cvičení a první cvičení proběhne v termínu úterý 17.9.2019 od 19 hodin v malé tělocvičně ZŠ Polabiny II, funkcionář TJ, který bude zápis provádět, bude na místě o cca. 15 minut dříve

2) Pondělní cvičení na Polabinské III

  • Jak jste byly již dopředu informovány (osobně na posledním cvičení v květnu a též na webu TJ SP), dochází k posunu začátku tohoto cvičení, které probíhá standardně v pondělí od 18 do 19 hodin na Polabinské III a to až na začátek ledna 2020. Důvodem je, že škola zahájí rekonstrukci jídelny a malou tělocvičnu bude využívat jako dočasnou jídelnu. I přes veškerou snahu, kdy jsme obratem oslovili další školy a organizace, jestli by neměli v uvedený den vhodné prostory tělocvičen k pronájmu, bohužel nikoli, všude je plno, volný prostor se nám zajistit nepovedlo, uvedený stav nás velmi mrzí.
  • V případě, že budete mít zájem cvičit celou sezónu (tj. od září až do května), nabízíme Vám alternativu a to, že se přihlásíte na úterní cvičení od 19 do 20 hodin na Polabinské II (pozor, nejedná se o zdravotní cvičení, bližší informace na webu TJ SP), sem budete docházet od září do prosince 2019 a od ledna do května 2020 by se již zase docházelo na cvičení na Polabinskou III, cena takto kombinovaného cvičení bude 700 Kč. Upozorňuji, počet míst je v tomto případě omezen na 15 až 20 cvičenek, které boudou na takto kombinované cvičení přijaty (je to s ohledem na stávající cvičenky tohoto cvičení), přihlásit se na cvičení můžete na Polabinské II v úterý 17.9.2019 a každé následné úterý – viz. bod 1) výše pro úterní cvičení na Polabinské II.
  • Další alternativou je začít docházet na cvičení na Polabinskou III až od ledna 2020, doplňující přihlášení cvičenek v tomto případě bude probíhat od chvíle otevření tělocvičny a zahájení tohoto cvičení (to tak dlouho, až bude naplněna kapacita cvičení), cena takto zkráceného cvičení je stanovena na 400 Kč.

3) Obecné:

  • k registraci do cvičení budou třeba od Vás stejné podklady jako v minulosti a to i s ohledem na GDPR (tj. jméno + příjmení, rodné číslo, adresa a částka k zaplacení cvičení v hotovosti), nebude třeba podepisovat dokument Souhlasu člena TJ, jelikož data, které od Vás získáme jsou minimálně potřebné oprávněné informace z hlediska legislativní dokumentace člena TJ, v tuto chvíli je vystavena aktuální verze „Prohlášení k ochraně soukromí“ (doporučuji, po kliknutí na odkaz, si tento dokument pročíst)
  • cena za jedno konkrétní celosezónní cvičení (tj. září až květen) činí 700 Kč
  • nový letáček s informacemi o cvičeních PVŽ byl aktualizován + vystaven zde na webu a též bude, jako každoročně na přelomu srpna/září, distribuován do Vašich poštovních schránek, dále bude umístěn do blízkosti tělocvičen a na další místa v Pardubicích
  • ostatní platné informace, které se váží na cvičení PVŽ, jsou dostupné po kliknutí zde na našem webu

Za TJ SP s přátelským pozdravem Pavel Maděra