Skvělé soustředění s malajským trenérem Tan Jinn Hwa

Včera skončil i druhý turnus našeho herního soustředění s trenérem z Malajsie Tan Jinn Hwa. Já osobně jsem “obětoval” dovolenou abych mohl všechny dopoledne sledovat Tana při trénování.
A musím říct, že to stálo za to. Jasné je, že asijská hra je trochu jiná než evropská, ale myslím, že je fajn vyzkoušet všechno. Je až neuvěřitelné s jakou lehkostí se badminton dá hrát a jak jednoduše to může vypadat. Je spousta oblastí, kde budeme muset více zabrat, taktikou počínaje a přístupem k tréninku konče. Vzhledem k tomu, že jsme nasbírali spoustu zkušeností, zajímavých nápadů, inspirací atd. jsme se s naším hlavním trenérem Tomášem Skálou (který sledoval a pomáhal při celém soustředění, díky) shodli, že budou následovat i změny v našich trénincích.

První turnus
Druhý turnus

Závěrem bych opravdu rád poděkoval Ervínu Ehmovi, že celou akci vymyslel a realizoval. Zvolený formát malých skupin byl ideální a i celý průběh byl bez jakýchkoliv problémů.

Samozřejmě největší dík patří Tanovi, který během celého soustředění odváděl opravdu skvělou práci, moc děkujeme, přejeme šťastnou cestu domů a doufáme, že se nám podaří soustředění zopakovat :). Bylo to fakt super, díky všem. MaK.

Fotogalerie