Déňa bronzová na domácím GPB U15

Tento víkend jsme uspořádali další z řady turnajů kategorie B a to pro kategorii U15. Do Pardubic se sjelo kolem stovky hráčů této věkové kategorie. Turnaj jsme z technických důvodů museli zahájit v malé tělocvičně, ale již od 11:00 byly k dispozici obě haly. Jako každý rok se sehrálo obrovské množství zápasů a pro hráče, kteří se probojují až do závěrečných kol je to velmi náročné. Mezi všemi tento rok nejvíce zaujala Lucka Krulová, která se jako “mladší patnáctka” probojovala do všech finálových zápasů a v tom nejprestižnějším singlu dokázala zvítězit. 

Z našich se výsledkově nejlépe vedlo Déně Valentové, která se svojí deblovou parťačkou Gábinou Trötzmüllerovou vybojovaly bronzové medaile a sehrály krásné semifinálové utkání s pozdějšími vítězkami Kozempelová/Nachtmanová. 

Svojí hrou mě opravdu potěšil Adam Burget, který sehrál velice hezký a vyrovnaný zápas s Hnilicou a určitě to byl jeden z nejlepších zápasů, co jsem od Adama viděl, i přes to, že zápas nevyhrál a los je svedl dohromady už v prvním kole. Vojta Havlíček, po prvním trochu ustrašeném setu, předvedl moc hezký set druhý s nasazenou dvojkou Rázlem a snad už pochopí, že porazit se dá každý :). Apča předvedla v prvním setu s Osladilovou, že také umí hrát hezký badminton, škoda, že to nevyšlo, protože v setu druhém to už bylo trochu horší. Barča po katastrofickém singlu předvedla s Verčou Jarošovou (HK), moc hezký debl, a jen o pár míčku prohráli s pozdějšími semifinalistkami. V mixech se do čtvrtfinále dostali Anetka a Déňa a o obou případech moc nechybělo, aby to i cinklo. Ale ani čtvrtfinále na turnaji této kategorie není vůbec špatné.

Závěrem bych rád poděkoval každému, kdo nám při turnaji pomohl, protože bez těchto “neviditelných” by se takovéto turnaje uspořádat nedaly. Blahopřeji a gratuluji všem hráčům k dosaženým výsledkům. MaK.

výsledkyfotogalerie