GPA v Liberci = tři pardubičtí na bedně

V severočeské metropoli, v Liberci, se konal turnaj GPA kategorie dospělých řečený též Memoriál Ivana Škáchy. Pardubice reprezentovala široká škála hráčů, a to Tom, Tom, Matěj, Adam, Jarda, Anetka, Péťa, Háma, Lucka, Pája, Déňa a Káťa. Turnaj se odehrál ve dvou nově zrekonstruovaných halách. Všichni jsme si zafňukali nad zhoršenou viditelností nejen kvůli stěnám a stropu, ale i kvůli tlusté síti.
Nejlepší umístění ve smíšené čtyřhře braly tři naše páry, a to čtvrtfinále. Naši statní kucí, kteří hráli singl se dostali nejdále mezi šestnáct nejlepších.
Možná jste si mysleli, že opět přeskočíme dámského singla, ale opak je pravdou. Staronová singlistka Pája, která už je za zenitem, se rozhodla, že si na starý kolena znova zahraje. Ta došla až do čtvrtfinále, kde jí překvapila velmi technicky nadaná hráčka z pražského Proseka.
Adámek na své cestě deblem nejdříve porazil Hámu, poté porazil i svého bratra a kouče v boji o semifinále. Tam nakonec s parťákem z Brna podlehli vicemistrům republiky. Ostatní páry se velice snažily, ale los nebo zdravotní stav jim nebyl nakloněn.
Los nepřál ani Páje s Déňou, když v prvním kole svedly souboj s pozdějšími finalistkami. Těm to ale nandaly ve finále jejich sestry Lucka s Káťou, které tak potvrdily své nasazení.
Suma sumárum vezeme si jedno zlato za holčičí debl a jeden bronz za klučičí debl.
Turnaji dáváme 3/10 hvězdiček. Ptáte se proč, když se nám tak dařilo?
Takže:
První hvězdička = umístění našich hráčů
Druhá hvězdička = skvělý kafíčko a bufet
Třetí hvězdička = genderově vyvážené prize money v párových disciplínách
Díky za reprezentaci, těšíme se na další výkony na áčkách po letním volníčku.
Za účastníky napsali L+P

výsledky