Dycky Most!

Tato hláška z populárního seriálu nás provázela celým nedělním turnajem GPC U15 v Mostě, kam vyrazila čtveřice: Anetka Šverclová, Barča Kulhánková, Adam Burget a Vojta Havlíček. 

V mixech si pochvalu určitě zaslouží hlavně Vojta s Barčou, kteří předváděli opravdu velice slušnou hru a kdyby se jim podařilo zmenšit počet nevynucených chyb mohli myslet i výše než na bronz, který vybojovali. Adam i Anetka předvedli také hezké výkony, ale nesehranost s mixovými parťáky byla znát.

V singlech nám nejprve Vojta ukázal, jak vypadá pořádné drama, když ve druhém kole po prvním prohraném setu s Bruncem 9:21, úspěšně odvrátil dva mečboly za stavu 19:21, aby pak zvítězil v setu třetím 21:17. V dalším zápase s Ickertem předvedl už plně koncentrovaný a klidný výkon za který byl odměněn nečekaně hladkým vítězstvím a postupem do finále. Zde narazil na velmi šikovného Hnilicu. Během celého zápasu Vojtovi chybělo trochu více vůle protihráčovi zkomplikovat výhru, takže z toho byla velice hladká porážka.

Barča ve svém první kole narazila na Anetku, kterou porazila dvakrát 21:11. V kole další měla bohužel nejtěžší los co šel a to, pozdější vítězku, Sedláčkovou. V prvním setu Barča předvedla neuvěřitelných 18 nevynucených chyb a hladce prohrála 21:6. Ve druhém setu se vzpamatovala, přestala tolik chybovat a po čtyřech odvrácených mečbolech dotáhla set do vítězného konce 22:20. Do poloviny třetího setu byl zápas vyrovnaný, ale druhou polovinu zvládla lépe Sedláčková a zvítězila 21:11. Zde je vidět, že při plném soustředění a koncetraci se dá hrát s každým :). Na turnaji byla jediná, kdo dokázal vzít vítězce set a i to se počítá.

Anetka sehrala své “oblíbené” první kolo opět stylem nahoru/dolů, kdy pěknou hru střídala s zbytečnými chybami, ale je vidět, že se neustále posouváme dál a dál. Jo a o pauze se pro povzbuzení nechala dvakrát bodnout od vosy do ruky :). Ale doporučit to nemůžeme ani v Mostě :).

Adam měl první kolo volné, v druhé porazil trpělivou hrou domácího Grzána. V kole třetím na něj čekal nasazený Karban (3/4). Adam předváděl celý zápas velmi slušnou hru a držel krok s favoritem po celý zápas. Bohužel chyběly koncovky, zde přišlo několik nevynucených chyb a zápas byl ztracen. Ale je to jen o pár výměnách, které chtělo vyhrát. Karban v další kole sehrál třísetový zápas s pozdějším vítězem Hnilicou. Je vidět, že herní rozdíly jsou opravdu minimální.

V deblech se nám podařilo urvat dva bronzy. První vybojovali kluci a druhý Barča s domácí Fišerovou.

Celkově vezeme z Mostu jednu stříbrnou a tři bronzové medaile, což je super :).
Všem blahopřeji a děkuju … dycky Most 😉 MaK.

VýsledkyFotogalerie