Zlato pro Martina s Kryštofem na OP U13 Nové Město nad Metují.

V sobotu 14.9.2019 se konal v Novém Městě nad Metují turnaj OP v kategorii U13. Na turnaj tentokráte vyrazila z Pardubic pouze jedna dvojice hráčů Martin Hykel a Kryštof Ježek.

Celkem se turnaje zúčastnilo asi dvacet hráčů. Díky dobré organizaci a relativně malému počtu hráčů měl turnaj hladký průběh a skončil kolem čtrnácté hodiny. Naši kluci neměli chuť do smíšené čtyřhry, a tak začali až soutěží jednotlivců. Martin začal proti soupeři (Jakub Dajčar z 1. BK Šumperk) s chutí a první set těsně vyhrál. Pak se bohužel Martinova chuť do hry vytratila a další dva sety vyzněly jednoznačně ve prospěch soupeře. Kryštof začal úspěšněji, a proto postoupil do semifinále, kde se setkal s Lukášem Patzákem z domácího oddílu. V tomto utkání byl úspěšnější soupeř, a tak z toho byla nakonec bronzová medaile pro Kryštofa.

Čtyřhra chlapců i dívek se hrála ve skupinách, každý s každým. Kluci začali odhodlaně a s chutí zvítězit a díky soustředěné hře, kdy pěkně pokrývali prostor kurtu a úspěšně zakončovali, nenechali nikoho na pochybách, že si na turnaj přijeli pro zlato. Postupně si celkem jednoznačně poradili se všemi soupeři, a nakonec zaslouženě zvítězili.

Závěrečný výsledek je tedy zlato pro Martina s Kryštofem ve čtyřhře a bronz pro Kryštofa v jednotlivcích. Gratulace k dosaženým výsledkům a poděkování za reprezentaci oddílu.

LJe

výsledkyfotogalerie