Adam veze z Plzně (GPC U15) 2 zlaté a 1 stříbrnou medaili!

V neděli se uskutečnil v Plzni další turnaj kategorie GPC U15. Z Pardubic vyrazil Adam Burget spolu s deblovým parťákem Ondrou Šolarem z Hradce Králové.

Po celodenním herním maratonu, který trval až do 20 hodin si Adam odváží z Plzně celkem 3 cenné medaile.

V mixu utvořil dvojici s velice sympatickou a stále dobře naladěnou Emmou Hanzlovou z Astry Praha a  podařilo se jim dokráčet přes kvalitní a zajímavé zápasy až na stupínek nejvyšší. Na prvním společném turnaj jim to opravdu dobře ladilo. 

Na debl se kluci hodně těšili a tajně si přáli uhrát v Plzni dobrý výsledek. Přes pomalejší začátek se jim podařilo dostat až do finále, kde porazili ve vyrovnaném zápase dvojici  Marek, Moravec 2:0 na sety a mohli si tak na krk pověsit vytoužené zlaté placky.

Adam jel do Plzně s jedním cílem a to odehrát kvalitní zápasy v singlu. Od začátku celého turnaje byla na Adamovi vidět maximální koncentrace, do každého zápasu šel s odhodláním každý zápas, jak často říkám „odjezdit po zadku“. Dokázal přejít přes své protihráče přesnou, pestrou a trpělivou hrou. Velice dobrý zápas sehrál  v semifinále proti Michalu Bršťákovi z Nejdku, kde zvítězil 2:0 na sety.  Ve finále Adam nastoupil proti Danielu Ickertovi z Mostu. Byla velká škoda, že pořadatel zařadil finálový  zápas na úplný závěr turnaje. Zápas se hrál až od 19:30h, což je pro  mě malinko nepochopitelné, bez diváků a v prázdné tiché hale. Na Adamovi bylo znát, že má za sebou x dlouhých a náročných zápasů během celého dne a ve finále se na něm projevila již velká únava. Nakonec podlehl odpočatému Ickertovi 2:0 na sety. 

Nicméně Áďa si mohl na krk pověsit stříbrnou a celkově třetí medaili z nedělních plzeňských bojů.

Při závěrečném předávání cen, byl  Adam vyhlášen nejúspěšnějším  hráčem celého turnaje. Z rukou pořadatelů převzal krásný pohár za dvě první a jedno druhé místo.

Velká gratulace VB

výsledky |  fotogalerie