Lucka a Pája bronzové na MČR dospělých!

Vrchol sezóny dospělých hostila od pátku do neděle (31.1.- 2.2. 2020) opět Plzeň a přivítala také naše zástupce, kterými byli:
Lucka Krpatová
Matěj Ehm
Káťa Valentová
Rozárka Bártová
David Horáček
Adam Ehm
Pája Krpatová
Michal Grund
a v neposlední řadě také Livie Lubinová jako rozhodčí.

Že všichni jmenovaní hráči bojovali naplno, nemůže být pochyb, z výsledků je to patrné, a nezáleží na tom, jestli se na konci radoval soupeř nebo ne. Michal statečně bojoval na tři sety s Jiřím Loudou, Matěj potvrdil oprávněnost divoké karty v singlu, když vyhrál první kolo a v druhém ho zastavil pozdější mistr; v mixu s Pájou to ale přes první zápas nešlo… Káťa s Adamem na soupeře v mixu nevyzráli, ale Adam si aspoň spravil chuť s Davidem Horáčkem, kdy přešli přes první zápas do čtvrtfinále. Na zápas s jedničkami už ale ze zdravotních důvodů Adama nedošlo. Rozárka si zapíše v deblu body za druhé kolo a stejně tak i v singlu – od dalšího postupu pavoukem ji zastavila „skoro-finalistka“ Milová. Největšího úspěchu dosáhly sestry Krpatovy: Pája i Lucka získaly bronzové medaile ve čtyřhře!!! Pája s Terkou Kobylákovou a Lucka tradičně s Kačkou Zuzákovou. Lucka navíc bodovala postupem do čtvrtfinále v mixu s Vítkem Kulíškem.

Na celém mistrovství byly k vidění úžasné zápasy a je ctí pro náš oddíl, že se o takové momenty zasloužili i naši badmintonisté. Speciální gratulaci si zaslouží Lucka a Pája – obě dosáhly na stupně vítězů ale všem do jednoho patří poděkování za vynikající reprezentaci oddílu a města Pardubice!

Martin J.

výsledky | fotogalerie (M. Krpata)