Vojta s Barčou vybojovali na domácím GPB U15 čtyři medaile!

O tomto víkendu 7.– 8. 3. 2020 jsme uspořádali v hale Univerzity turnaj GPB U15. Do Pardubic se sjela skoro kompletní česká špička této kategorie. Z pardubických hráčů se zúčastnili: Apča Bártová, Anetka Šverclová, Adélka Fridrichová, Déňa Valentová, Barča Kulhánková, Kryštof Ježek, Martin Hykel, Adam Burget a Vojta Havlíček. Herně se nejvíce dařilo Barče Kulhánkové a Vojtovi Havlíčkovi. Barča veze medaili z obou disciplín, ve kterých startovala. V deblu vybojovala s Verčou Jarošovou bronzové medaile a s Vojtou bere stříbro v mixu. Vojtovi se podařilo získat medaili ve všech disciplínách. K bronzu z mixu přidal bronz z deblu s Filipem Jurčou a stříbro ze singlu. 

Ale pochvalu zaslouží i ostatní. Apča s Déňou, které sehrály velice hezký, ale smolný zápas v deblu, statečně bojovaly i Anetka s Adélkou a Kryštof s Marťasem v deblu, čtvrtfinále nebylo vůbec daleko. Adam sehrál pěkný zápas s nasazenou jedničkou Simonem, bohužel opět kousek chyběl. 

Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří se podíleli na zdárné organizaci tohoto turnaje, která začíná již v pátek a končí v neděli odpoledne. Všem hráčům gratuluji a děkuji za reprezentaci oddílu i města. MaK.

FotogalerieVýsledky