GPB dospělých v Mostu – vezeme medaile všech barev

Do Mostu se vydala pětičlenná výprava z Pardubic za spoluúčasti našeho ligového parťáka z hradeckého Montasu a to jmenovitě: Michal Grund, Tomáš Skála, Petr Janoušek, Kateřina Valentová a Pavlína Krpatová + tedy zmiňovaný ligový spoluhráč Jakub Skřivan.

V mixu se zadařilo pouze Tomovi s Pájou, a to až takovým způsobem, že si dokráčeli až pro druhý nejcennější kov. Ostatním párům se nedařilo téměř vůbec. Michal se spoluhráčkou Kačkou Frischovou prohráli výrazně proti jedničkám turnaje, Káťa s Kubou stavem 20:22 v prvním a třetím setu podlehli dvojici Bízek – Zelinková a Péťa s libereckou Šárkou Líbalovou prohráli s dvojicí Patera – Hejduková ve třech setech.

V singlech už tomu bylo jinak. Peťa si velmi sympatickým výkonem proti Klimajovi v druhém kole vysloužil pochvalu od hrajícího kouče Tomáše Skály, který pak Peťovu prohru pomstil a zajistil si tak místo v semifinále, kde podlehl jedničce turnaje – Ondřeji Klimešovi. Michal si skrze náročné druhé kolo došel až do koncovky čtvrtfinálového zápasu s Pavlem Synovcem, kde v nejtěsnějším možném rozdílu podlehl v třetím setu 20:22.

V deblu se dařilo Kačce se Soňou Hořínkovou, když si dokráčely pro nejcennější kov a krasných 500 bodů do celorepublikového žebříčku. Mezi muži to taky cinklo, když Petr s Tomášem došli až do semifinále, kde těsně podlehli pozdějším vítězům. Dvojice Voráč – Šída si pak ve finále dokázala poradit i s přemožiteli dvojice Michala s Jakubem, kteří s nimi prohráli ve druhém kole.

Děkujeme za krásnou reprezentaci a zveme Vás na závěrečné ligové utkání, které se bude konat v Pardubicích 21.3. na Univerzitě.

MG

výsledky