Tři medaile pro Ondru Kaplana z domácího GPA U15

Sotva jsme uklidili halu po „áčkách“ U17 z minulého víkendu, vrhli jsme se do pořádání dalšího GPA, tentokráte pro kategorii do patnácti let. Do hlavní soutěže se z pardubických hráčů dostali tři hráči: Kryštof Ježek, Adélka Fridrichová a Ondra Kaplan.

Kryštof startoval pouze v mixu, kde si připsal s Adélkou alespoň jednu výhru. Adélka si zahrála všechny disciplíny a zaznamenala celkem dvě výhry, na další postup už to nebylo. To Ondra si zahrál náramně, konkrétně dvanáct zápasů – to všechno samozřejmě díky skvělým výkonům, které mu přihrály bronz v mixu, stříbro ve čtyřhře a velmi cenné stříbro v singlu. I když Ondra sám nebyl se svou hrou někdy úplně spokojen, to všechno znamená parádní výsledek a hodně bodů do žebříčku!

Hráčům samozřejmě děkujeme za reprezentaci oddílu a města Pardubic. Současně velké díky letí Petrovi za vrchní rozhodcování a vůbec všem, kteří se podíleli na organizaci turnaje a obětovali svůj volný čas. Zpětná vazba od účastníků této a podobných událostí je pro nás signálem, že to snad děláme dobře. Díky všem!

Martin J.

výsledky | fotogalerie