Kompletní sbírku medailí vezeme z GPA Memoriál Konstantina Holobradého

O víkendu 9.–10. října se jako každý rok konal v Praze Memoriál Konstantina Holobradého, a i tentokrát jsme se ve konkurencí nabitém turnaji neztratili.

Mix 
Adam s Káťou se dokázali probojovat přes páry Bureš/Otáhalová a Palán/Šilhavá až do čtvrtfinále, kde narazili na pozdější vítěze Šelong/Šikalová. Dalším párem, který nás reprezentoval, byl Tomáš s Kateřinou Hejdrychovou. Společně v prvním kole porazili dvojici Kurz/Nováčková a pak je čekala nasazená dvojice Hubáček/Kurzová, kterou dokázali porazit na dva sety. Vyhlídky na semifinále jim nakonec ve čtvrtfinále překazil nasazený pár Helar/Srncová. Lucka si zahrála s Vítem Kulíškem pouze první kolo, a to proti dvojici Budzel/Budzelová, které podlehli ve třech setech. Posledním párem, který nás reprezentoval v mixu, byl Matěj s Pájou. Předsazená dvojice potkala v druhém kole juniory Šulc/Šilhavá, které zdolala ve třech setech a ve čtvrtfinále svedli těsnou, ale vítěznou bitvu s párem Budzel/Budzelová a první semifinále bylo na světe. Další den pomstil Matěj s Pájou Toma, když porazili pár Helar/Srncová ve dvou setech. Ve finále na ně čekal pár Šelong/Šikalová, kterému bohužel podlehli ve dvou setech a berou tak stříbrnou medaili pro Pardubice.

Singl
Hlavní soutěž v singlu si zahrál jen Míša s Matějem. Míša si zahrál první kolo proti Martinu Dostálovi, kterému podlehl ve třech těsných setech. Matěj se dostal přes Davida Pokorného, kterého porazil ve třech setech, až do druhého kola. Tam narazil na Michala Morávka, jenž Matěje porazil ve dvou setech

Debly
V pánském deblu se Míša dal dohromady v deblu s Martinem Dostálem. Ti v prvním kole dostali nelehkou dvojici Valenta/Vorlík, se kterou prohráli ve třech setech. V prvním kole skončil také Péťa s Markem Dostálem, kteří se nedostali přes dvojici Janoštík/Hubáček. Adam hrál debla s Jirkou Derkou. Dokázali se dostat přes dvojice Marek/Šilhan, Šída/Voráč a Beran/Kukač až do semifinále, kde je ve třech setech přemohla dvojice Kulíšek/Hubáček a Adam tedy bere bronz. Matěj s Tomášem se dostali přes dvojici Rázl/Müller do čtvrtfinále, kde narazili na dvojici Kulíšek/Hubáček

V dámském deblu si zahrála Pája s Terkou Kobylákovou. V prvním kole se dostaly přes dvojici Ševčíková/Šilhavá až do čtvrtfinále. Tam svedly napjatou, ale bohužel neúspěšnou bitvu proti dvojici Krulová/Maixnerová. Další dvojicí, která nás reprezentovala, byla Lucka s Káťou Zuzákovou. Přes dvojice Otáhalová/Srncová a Koliášová/Pokorná se dostaly se do semifinále. Tam na ně čekala Pardubicko-liberecká dvojice Káťa se Soňou Hořínkovou. Po těsné třísetové bitvě nakonec vzešla vítězně Káťa a Lucka tedy bere bronz. Káťu se Soňou ve finále čekala dvojice Krulová/Maixnerová, se kterou si poradily ve dvou setech a staly se vítězky letošního Memoriálu Konstantina Holobradého.
PJ.

Výsledky