Když za medailemi, tak do Brna!

V sobotu 10. 2. 2024 se vypravila naše banda o velikosti jednoho týmu kopané okrást Brno o jejich lesklé kulaté bohatství na GPB dospělých.

Do vzdáleného druhého největšího města v ČR, které je mimochodem proslavené i svým unikátním orlojem (🍆), odjela mladší část ráno. Těm starším se nechtělo vstávat (fňuk), tak vyrazili už v pátek po tréninku.

V pánském singlu šachovalo 5 našich bílých figurek. Zahráli jsme queen’s gambit a obětovali nejvyššího pěšáka (Tom The Rock), následně jsme nedopatřením ztratili Kubu. Mišák s Jarynem jako střelci prošli pouze přes první protifigurku, ale zato největší paseku na šachovnici udělali naši dva koně – Háma a Tom U.. Oba sebrali shodně dvě soupeřovy figurky a končí před branami semíčka.

Z důvodu vyzvání hráčem Magnusem Carlsenem do dámského singlu jsme raději po prvním tahu zahlásili “retired”.

V pánském deblu jsme se rozhodli obsadit více než polovinu startovního pole – 5/9 páru jsou naši. Matěj+Tom, Peca+Mňamásek, Háma+Holeček J., Jaryn+Tom U., Mišák+Kuba. A z toho jen Háma neprošel do semifinále… takže si dokážete představit jak nesmírně vesmírně napínavé to byly zápasy, ze kterých se nejvíce radovali ti, co si přispali (Máťa, Tom S. a Peca jako druhý).

V dámském deblu se statečně rvala Anetka se svoji spoluhráčkou z města odkud pochází Tři 🐯, ale marně. Pája společně s Luckou se turnajem proplížily a ukradly si zlato do kapcy.

V mixu jsme obsadili pouze třetinu startovního pole. Shrneme si mix jedním dlouhým souvětím. Takže dávejte pozor, ať Vám nic neuteče. Peca, Jaryn a Anetka skončili v prvním kole, Mišák ve druhým a ve finále došlo na rodinnou přestřelku, kterou ukončil Tom přesným zásahem do krku Páji.

Suma sumárum vezeme:
Všechna zlata z párovek 🥇🥇🥇🥇🥇🥇
Všechny kovy z pánského deblu🥇🥇🥈🥈🥉🥉🥉🥉
Stříbro z mixu🥈🥈

My Vám ty medaile přivezli!!!

Rádi bychom poděkovali organizátorům za variabilitu velikostí triček, které jsme dostali jako cenu za první místo 🙏🏻 není to tak časté jak se zdá…

Tom jako omluvu za svůj děsuhrůzný čin ve finále mixu zavezl raněnou a zbytek posádky do Fakultní restaurace v Trhové Kamenici, Henry’s Burger. Jídlo nám zahojilo všechna bebíčka a fakultku můžeme jedině doporučit všem budoucím cestovatelům do Brna. Tento hambáč by ocenil i majitel Křupavého Kraba a jistě by ho přidal na menu, aby mohl Spongebob víc pracovat👍🏻

Děkujeme všem a sportu zdar!

P & M

výsledky | fotogalerie