Pardubice vítězem Talent ligy družstev v kategorii U13!

V sobotu 16.11.2019 se v Rychnově nad Kněžnou konalo čtvrté a zároveň závěrečné kolo Talent ligy družstev v kategorii U13. Na turnaj tentokráte vyrazilo pardubické družstvo ve složení: Adélka Fridrichová, Lucka Stočková, Eliška Dufková, Martin Hykel a Kryštof Ježek.

Na závěrečný turnaj bylo původně přihlášeno šest týmů, ale nakonec družstvo z Nového Města nad Metují nedorazilo, a tak našimi soupeři byly následující týmy: Šumperk, Badminton Rychnov nad Kněžnou B, Badminton Rychnov nad Kněžnou A a Hradec Králové.

Zápasy proti prvním dvěma družstvům probíhaly celkem jednoznačně v náš prospěch. Těžší zápasy přišly až se zbývajícími týmy, kdy se naši hráči konečně zahřáli a vítězství si museli poctivě vybojovat. Nakonec náš tým zcela přesvědčivě porazil ostatní týmy a k vítězstvím v předchozích třech kolech přidal čtvrté vítězství a stal se tak jednoznačně vítězem letošního ročníku Talent ligy družstev. Toto vítězství je tak již druhým v pořadí pro pardubický oddíl a znamená to, že putovní pohár zůstává v Pardubicích.

Všem zúčastněným patří velká pochvala a poděkování za vzornou reprezentaci oddílu.

LJe

Fotogalerie