Propozice GPC U17 a kvalifikační U13

Aktuální informace

21.10.2021

Hygienická opatření pro turnaj se nemění. Nová opatření vlády započnou platit až po turnaji.

20.10.2021

Na turnaj akceptujeme všechny do úterka doručené přihlášky. Turnaj je tedy bez reserve listu. Spárování posílejte průběžně na adresu rozhodci@tjpolabiny.cz. Spárování zbývajících hráčů bude provedeno před losováním. Očekáváme tedy, že dorazí všichni přihlášení hráči.


Pokud jste do přihlášky neuvedli kontaktní osobu a e-mail, napište jej alespoň dodatečně na adresu rozhodci@tjpolabiny.cz – v opačném případě Vás v případě potřeby nemáme jak kontaktovat.

Datum, místo a propozice turnaje

Oba turnaje se konají v sobotu 23. října 2021 ve sportovní hale Univerzity Pardubice, Kunětická 92 (mapa). Parkování je zajištěno pod sportovní halou; příjezd je areálem univerzity z ulice Studentská. V ulici Kunětická není dostatečné množství parkovacích míst.

Přihlášky

Přihlášky zadávejte přes IS Českého badmintonového svazu.

  • GPC U17 do úterý 19. října 2021
  • GPC U13 do čtvrtka 21. října 2021

Následující den po uzávěrce prosím zkontrolujte na stránce turnaje (U13, U17), zda jsou všichni vaši hráči řádně přihlášení do všech disciplín, které jsou žádoucí. Zkontrolujte i párové disciplíny. Problémy mohou nastat zejména v případech, kdy vám partnerský oddíl párovku nepotvrdil nebo zamítnul; v takovém případě se totiž může stát, že hráč není do párové disciplíny přihlášen ani jako volný. Veškeré chyby okamžitě nahlaste e-mailem na rozhodci@tjpolabiny.cz.

Přihlášky po termínu budou možné pouze do okamžiku zveřejnění startovní listiny, a to se sankcí 100 Kč za hráče.

Sestavení párů

Žádosti o sestavení párů z volných hráčů zasílejte vždy e-mailem na adresu rozhodci@tjpolabiny.cz. Po uzávěrce přihlášek se nepokoušejte upravovat sestavení párů v informačním systému. Informace o přihláškách si stahujeme po uzávěrce a poté už nemáme šanci jakékoli změny v systému postřehnout (a navíc by je systém ani neměl umožnit).

Sestavení párů potvrzujte vždy za oba dotčené kluby. Pokud nemáte potřebný kontakt, požádejte nás o zprostředkování kontaktu.

Na sestavení párů máte čas do okamžiku zveřejnění startovní listiny. Po tomto okamžiku spojí zbývající páry vrchní rozhodčí na základě žebříčkového pořadí.

Sestavení párů posílejte průběžně, vzhledem k tomu, že akceptujeme všechny přihlášky, spárování zbývajících hráčů bude provedeno až před losováním.

Odhlášení

Pokud se stane jakákoli nepředvídatelná okolnost, vždy hráče odhlaste co nejdříve prostřednictvím e-mailu rozhodci@tjpolabiny.cz. Po uzávěrce přihlášek neprovádějte odhlášení hráče v informačním systému ČBaS. Jednak by Vám to systém neměl umožnit a hlavně se o tom jako organizátoři vůbec nedozvíme.

Pokud se odhlásí jeden hráč z páru, vždy nám dejte vědět, zda odhlašujete z dané disciplíny i druhého hráče. Pokud tak neučiníte, budeme jej považovat za volného hráče.

Pokud za hráče odhlášeného ve čtvrtek 21. října 2021, 21:00 a později nebude ve startovní listině zaplněna pozice jiným hráčem z reserve listu, budeme požadovat úhradu startovného za každou takto neobsazenou disciplínu.

Zveřejnění startovní listiny

GPC U13 kvalifikačnísobota 23. října 2021 v 08:30
GPC U17čtvrtek 21. října 2021 v 21:00

Evidence účastníků

Příslušná opatření ukládají organizátorům vést evidenci účastníků turnaje a uchovávat ji po dobu 30 dní. Prosíme Vás proto, abyste v zájmu urychlení organizace příslušný evidenční list obsahující jména účastníků turnaje (hráčů, trenérů a dalšího doprovodu) včetně kontaktních údajů (postačí telefonní číslo). Šablonu formuláře naleznete na stránce ČBaS.

Hygienická opatření

Prosím sledujte aktuální informace na stránce https://covid.gov.cz/.

V současné době platí obvyklé podmínky vstupu na akci, tzv. O-N-T (očkování-nemoc-test):

  • ukončené očkování proti covid-19 (14 dní od poslední dávky očkovacího schématu)
  • prodělaná nemoc covid-19 (ne více než 180 dní)
  • negativní PCR test (nejdéle 7 dní starý)
  • negativní antigenní test (nejdéle 72 hodin starý)
  • negativní antigenní samotest, provedený na místě; organizátoři neposkytují antigenní testy, ani není možné na místě test zakoupit.

Prosím, omezte doprovod na turnaji na nezbytné minimum osob. Turnaj se koná bez účasti diváků.

Používejte potřebnou ochranu dýchacích cest; s výjimkou hráčů a rozhodčích na kurtu.

Stravování

V hale není k dispozici bufet. V okolí je k dispozici několik obchodů (Lidl, Potraviny U Josefa). V průběhu turnaje bude možné hromadně zajistit objednávku pizzy za zvýhodněných podmínek.