Čtyři medaile „patnáctek“ z víkendu!

GPC U15 – Hradec Králové
Do sousedního krajského města vyrazila sestava 4 hráčů ve složení Hykel Martin, Stružka Jan, Kubát Vojtěch a Dufková Eliška. Turnaje se účastnilo 14 chlapců a 23 slečen.

Singly
Martin se pořádně načekal a po vlažném začátku se rozehrál a v singlu (jediná disciplína ve které nastoupil) došel až do finále. Tam narazil na hráče Duc Trung Dinh z Astry Praha a po vyrovnaném prvním setu mu nakonec podlehl 0:2 = bral STŘÍBRO!
Honza s Vojtou se statečně prali se staršími soupeři a jejich maximem v singlu bylo čtvrtfinále, kde skončili na raketách nasazených hráčů.
Eliška hladce prošla také do čtvrtfinále, kde jí vystavila stopku druhá nasazená. Škoda druhého setu kdy se dlouho držela, ale za stavu 18:18 nezvládla koncovku.

Debly
Honza s Vojtou sehráli v deblu velmi vyrovnaný zápas, ale přesto byli po výsledku 18:21 a 20:22 šťastnější soupeři.
Eliška šla do deblu s N. Teplou z Holic a díky nasazení měly přívětivý los. Ve čtvrtfinále se pak utkaly s libereckou dvojicí v třísetovém zápase jako na houpačce.
V něm byly ty šťastnější a postoupily do semifinále. Tam už hladce podlehly prvnímu nasazenému páru a braly BRONZ!

Mixy
Vojta si mix zahrál s o dvě hlavy vyšší parťačkou z Astry Praha a po výhře v prvním kole skončil ve čtvrtfinále.
Eliška s Honzou vyhráli hladce první kolo a ve čtvrtfinále přetlačili třetí nasazený pár. V semifinále již byl druhý nasazený pár nad jejich síly, ale i tak z toho byl BRONZ!

GPC U15 – Brno Slatina
Na jih Moravy vyrazila Eliška Dufková na sólo jízdu – se sobotními zápasy v nohách….
Mixa Eliška vynechala, aby ušetřila síly a mohla být déle v posteli.

Singl
Eliška bohužel nevyužila svého nasazení a po volném kole šla do čtvrtfinále na Moniku Majerovou z Olomouce. Tato hráčka je druhá na žebříčku v kategorii U13 a už víme proč…
Holky sehrály pěkný tříseťák, kdy Eliška promarnila vedení v prvním setu, druhý ovládla a ve třetím jí „ujel vlak“, který nedohnala. Bylo z toho slzavé údolí a velké zklamání.
Jinak musíme uznat, že olomoucká hráčka je velký talent a tuším, že o ní ještě uslyšíme.

Debl
Tady si Eliška všechno vynahradila a Klárou Fliglovou potvrdily pozici nasazených jedniček a svoji kategorii ovládly. Třísetový nerváček ve finále nepřekvapil, ale pro holky je to první ZLATÁ medaile po dvou měsících v nové věkové kategorii a na teprve třetím společném turnaji! PD.

výsledky Hradec Králové GPC U15  | výsledky Brno Slatina GPC U15 |  fotogalerie