Vánoční Ježíškův turnaj pro rodiče s dětmi

S radostí Vás zveme na Vánoční Ježíškův turnaj, který se koná v tělocvičně Univerzity Pardubice, a to v pátek 15. prosince 2023 od 17:00 do 20:00. Tento turnaj je určen pro hráče a hráčky skupin minibadmintonu, školičky, přípravky a také skupiny junior hobby, a to jak z Pardubic, tak z Lázní Bohdaneč.

Turnaj bude probíhat ve formátu čtyřher bez rozlišení pohlaví. Děti budou mít možnost hrát po boku svých rodičů, prarodičů, tetiček, strýců nebo přátel. Hlavním cílem je, aby mohl mít každý hráč partnera, se kterým si bude dobře rozumět a bude se bavit. Pokud nemáte nikoho, kdo by s Vámi mohl hrát, nebojte se, rádi Vám najdeme vhodného spoluhráče. Starší hráči ze skupiny junior hobby mohou (budou-li chtít) vytvořit také dvojice „hráč + hráč“. Zkrátka chceme, aby si zahráli všichni, kdo chtějí, a abychom si to mohli společně užít.

Budeme se snažit, aby se utkali hráči podobné úrovně a věku.

Z důvodu lepší organizace je nutné se předem přihlásit. Přihlásit se můžete v oddílovém systému EOS. Do poznámky v přihlášce (nebo do komentáře v diskusi), uveďte informaci o tom, kdo s Vámi bude hrát. Pokud si chcete zahrát a nemáte k sobě žádného spoluhráče, klidně napište „jsem sám / jsem sama“ a my se postaráme, abyste měli s kým hrát. Přihlásit se můžete do středy 13. prosince 2023. Pokud byste snad měli s přihlášením potíže, dejte vědět – rádi Vám pomůžeme.

Doufáme, že si společně užijeme krásný Vánoční Ježíškův turnaj.

Tým TJ Sokol Polabiny Pardubice